Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Flash: Το μέλλον του DC Universe διατρέχει μεγάλο κίνδυνο στο νέο trailer της ταινίας

Ένα νέο trailer δημοσιεύτηκε για την ταινία The Flash την επερχόμενη προσθήκη στο DC Universe. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια ο Barry Allen/ Flash (Ezra Miller), ο Michael Keaton ως Batman και η Supergorl (Sasha Calle), συνεργάζονται για να πολεμήσουν τον Zod (Michael Shannon), αφότου ο Barry αλλάζει την χρονολογική σειρά των γεγονότων για να σώσει τους γονείς του. Εμφανίζεται και ο Ben Affleck με τη δική του εκδοχή του Bruce Wayne, για να προσφέρει στον Barry συμβουλές ως προς το πως να αντιμετωπίσει την τραγωδία.



"Οι κόσμοι συγκρούονται στο The Flash όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει στον χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Όμως, στην προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα όπου κυριαρχεί η φιγούρα του General Zod. Αυτός υπόσχεται να φέρει την απόλυτη καταστροφή και δεν υπάρχει κανένας υπερήρωας να σπεύσει για βοήθεια. Εκτός αν ο Barry μπορεί να επαναφέρει έναν εντελώς διαφορετικό Batman από τη συνταξιοδότηση και σώσει έναν φυλακισμένο Kryptonian… όχι όμως αυτόν που ψαχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο που βρίσκεται και να επιστρέψει στο γνωστό του μέλλον, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να παλέψει για τη ζωή του. Όμως θα είναι η απόλυτη θυσία αρκετή για να σωθεί το σύμπαν;", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Το φιλμ που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Ιουνίου σκηνοθετεί ο Andy Muschietti και το σενάριο έχει γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Andy Muschietti

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sasha Calle, Ben Affleck, Ezra Miller

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*