Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Garfield Movie: Νέο trailer με γατοπεριπέτειες και πληροφορίες για το σενάριο

Η Sony Pictures Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer για το The Garfield Movie, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Μαΐου 2024.

Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια ξεκινάνε με μια μικρή αναδρομή στην εποχή που ο Garfield ήταν ένα συμπαθητικό γατάκι, με μια αγιάτρευτη πείνα και λατρεία για το ιταλικό φαγητό. Μαζί με την ηλικία του μεγάλωνε και η κοιλιά του, όμως η καλοπέραση έλαβε τέλος όταν έπεσε θύμα απαγωγής από δυο σκυλιά που υπακούνε στις εντολές ενός "φουσκωτού" γάτου.


Τη φωνή του στον Garflied δανείζει ο Chris Pratt, ενώ ο Samuel L. Jackson υποδύεται τον πατέρα του, αλητόγατο Vic. Συμπρωταγωνιστούν οι Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein, and Bowen Yang.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Mark Dindal (Chicken Little, The Emperor’s New Groove) σε σενάριο των Paul A. Kaplan & Mark Torgove (Spin City, George Lopez) και του David Reynolds (Finding Nemo).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*