Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greatest Night in Pop: Ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στο εμβληματικό "We are the World" (trailer)

To Netflix δημοσίευσε το trailer της ταινίας ντοκιμαντέρ The Greatest Night in Pop, που έχει ως θέμα τα παρασκήνια του εμβληματικού τραγουδιού “We are the World”. Η πρεμιέρα του φιλμ θα πραγματοποιηθεί στο Sundance Film Festival 2024. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια προσφέρουν μια ιδέα σχετικά με το πως ο Lionel Richie και ο Michael Jackson, μαζί με τους παραγωγούς Quincy Jones και Michael Omartian μπόρεσαν να συγκεντώσουν όλα τα τότε μεγάλα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας για μια ανεπανάληπτη βραδιά. Θα υπάρχουν συνεντεύξεις με τους μουσικούς, τους τεχνικούς και την ομάδα τις παραγωγής, με αναμνήσεις σχετικά με μια από τις πιο λαμπρές βραδιές στην ιστορία της μουσικής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*