Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Image of You: Όταν ο έρωτας δοκιμάζει τη σχέση δίδυμων αδελφών (trailer)

H Paramount Movies δημοσίευσε το trailer της ταινίας The Image of You, όπου πρωταγωνιστεί η Sasha Pierterse (Pretty Little Liars) σε διπλό ρόλο, αυτόν των Anna και Zoe. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου 2024.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι πανομοιότυπες δίδυμες Anna και Zoe βρίσκουν τον δεσμό τους να δοκιμάζεται λόγω του Nick, που είναι ο νέος έρωτας της Anna. Ενώ η ευκολόπιστη Anna έχει πέσει με τα μούτρα, η δύσπιστη αδερφή της, η Ζοε αισθάνεται έναν ιστό εξαπάτησης. Αλλά καθώς η Zoe ψάχνει για την αλήθεια, όλοι τους σύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι όπου η ειλικρίνεια μπορεί να αποδειχθεί μοιραία.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Parker Young (Imposters), Nestor Carbonell (The Dark Night Rises) και η βραβευμένη με Oscar, Mira Sorvino (Mighty Aphrodite).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*