Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Killer: Πρώτο teaser για την καινούργια ταινία του David Fincher που έρχεται στο Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του The Killer, της νέας ταινίας του David Fincher που έρχεται στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο. Ο σκηνοθέτης των Gone Girl, The Social Network και Fight Club μεταφέρει το ομώνυμο comic book του Γάλλου Alexis Nolent, σε σενάριο Andrew Kevin Walker (Sleepy Hollow, 8mm), με τον οποίο συνεργάστηκε και για την ταινία Seven του 1995.

Το The Killer είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός ανώνυμου εκτελεστή, ο οποίος μπλέκεται σε ένα ανθρωποκυνηγητό που τον επηρεάζει περισσότερο απ’ όσο μπορεί να παραδεχτεί. Πρωταγωνιστές είναι οι Michael Fassbender (ως The Killer), Arliss Howard και Charles Parnell, με τους Kerry O’Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte, Tilda Swinton, Emiliano Pernia, Gabriel Polanco να συμπληρώνουν το καστ.


Η πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*