Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Αινιγματικός ο Craig Mazin αναφορικά με το μέλλον του Joel στη δεύτερη σεζόν

*
O Craig Mazin, συνδημιουργός της σειράς The Last of Us του HBO, όπως επίσης και το δίδυμο των πρωταγωνιστών, αναφέρθηκαν στην πιθανή τύχη του Joel στη δεύτερη σεζόν.

Στην αρχή του The Last of Us Part 2, ο Joel δολοφονείται βάναυσα από την Abby, η οποία είναι η κόρη του χειρουργού που σκότωσε ο πρώτος για να σώσει τη ζωή της Ellie στο τέλος του Part 1.


Ο Pedro Pascal, που υποδύεται τον Joel στη σειρά του HBO, δεν έχει παίξει το παιχνίδι ούτε έχει παρακολουθήσει την εν λόγω σκηνή, αν και γνωρίζει καλά τα γεγονότα.

Ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σίγουρος για το σχέδιο για τον χαρακτήρα του, ο Pascal δήλωσε στο Esquire: "Δεν θα είχε νόημα να ακολουθήσουμε το πρώτο παιχνίδι τόσο πιστά μόνο για να απομακρυνθούμε σοβαρά από το μονοπάτι. Λοιπόν, ναι, αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου".

"Αν αυτό συμβεί στη σειρά, δεν ξέρω ότι είμαι συναισθηματικά έτοιμη", σχολίασε επίσης η Bella Ramsey, η οποία υποδύεται την Ellie.

Ο Craig Mazin όμως λέει ότι τίποτα δεν μπορεί αποκλειστεί όσον αφορά το που μπορεί η σειρά να οδηγήσει τον χαρακτήρα του Joel.

"Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά προφανές σε όλους μέχρι τώρα, αλλά δεν φοβάμαι να σκοτώσω χαρακτήρες", είπε. "Όμως, το σημαντικό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ούτε ο Neil ούτε εγώ αισθανόμαστε περιορισμένοι από το πηγαίο υλικό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*