Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Αποκαλύφθηκε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Dina

*
Κάθε μία από τις τελευταίες ημέρες μαθαίνουμε και για έναν νέο ηθοποιό που προστίθεται στο cast για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us. Τώρα, αποκαλύφθηκε ότι η Isabela Merced θα υποδυθεί τη Dina. Η Dina περιγράφεται ως ένα ελεύθερο πνεύμα και η αφοσίωσή της στην Ellie θα δοκιμαστεί από τη βαρβαρότητα του κόσμου που κατοικούν.

"Η Dina είναι ζεστή, λαμπρή, άγρια, αστεία, ηθική, επικίνδυνη και αμέσως αξιαγάπητη", είπαν οι συνδημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς Craig Mazin and Neil Druckmann μετά την είδηση για την επιλογή της Merced.


"Μπορείτε να αναζητάτε για πάντα έναν ηθοποιό που ενσαρκώνει αβίαστα όλα αυτά τα πράγματα ή μπορείτε να βρείτε την Isabela Merced αμέσως. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που την έχουμε στην οικογένειά μας".

Εν τω μεταξύ, στο X, η Naughty Dog δηλώνει ότι ανυπομονεί να δει την ερμηνεία της Dina από τη συγκεκριμένη ηθοποιό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*