Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Αποκαλύφθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Abby στη δεύτερη σεζόν της σειράς του HBO

*
Τελικά, το HBO βρήκε την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Abby στη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us. Όπως είχαν προβλέψει αρκετοί, ο ρόλος δόθηκε στην Kaitlyn Dever. Η Dever ήταν μια από τις πρώτες υποψήφιες για να υποδυθεί την Ellie, πριν αποφασιστεί ότι η διασκευή θα αφορά τηλεοπτική σειρά, όμως τα χρόνια πέρασαν και όπως είναι πολύ φυσικό η ηθοποιός μεγάλωσε ηλικιακά. Τώρα, η Dever θα βρεθεί στο πλευρό των Pedro Pascal (Joel) και Bella Ramsey (Ellie), με τα γυρίσματα του νέου κύκλου επειδίων να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.

Οι συνδημιουργοί της σειράς, Neil Druckmann και Craig Mazin δήλωσαν: «Η διαδικασία του casting για τη δεύτερη σεζόν ήταν πανομοιότυπη με εκείνη για την πρώτη σεζόν: αναζητούμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης που να ενσαρκώσουν τις ψυχές των χαρακτήρων του πρωτότυπου υλικού".


"Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από το ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια όπως η Kaitlyn να ενώνεται με τον Pedro, τη Bella και την υπόλοιπη οικογένειά μας".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*