Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Βρέθηκαν οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους Manny, Nora, Mel και Owen

*
Τέσσερις νέοι ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast της σειράς The Last of Us του HBO, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

O Danny Ramirez (Top Gun: Maverick, The Falcon και Winter Soldier) θα υποδυθεί τον Manny, “έναν αφοσιωμένο στρατιώτη του οποίου η λαμπρή προοπτική κάνει στην άκρη τον πόνο των παλιών πληγών και τον φόβο ότι θα απογοητεύσει τους φίλους του όταν τον χρειάζονται περισσότερο.”


Η Tati Gabrielle (You, Chilling Adventures of Sabrina) θα έχει τον ρόλο της Nora, “μιας στρατιωτικ΄ςη γιατρού που προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις αμαρτίες του παρελθόντος της".

Στο πρόσωπο της Ariela Barer (How to Blow Up a Pipeline, Runaways) βρέθηκε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Mel, “μια νεαρή γιατρός της οποίας η δέσμευση να σώσει ζωές αμφισβητείται από τις πραγματικότητες του πολέμου και του φυλετισμού".

Τέλος, ο Spencer Lord (Riverdale, Family Law) θα υποδυθεί τον Owen, “μια ευγενική ψυχή παγιδευμένη σε σώμα πολεμιστή, καταδικασμένο να μάχεται ενάντια σε έναν εχθρό που αρνείται να μισήσει". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*