Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Δεν θα είναι αρκετές οι δύο σεζόν για την αφήγηση της ιστορίας

*
Οι δημιουργοί της σειράς The Last of Us του HBO αποκάλυψαν ότι η δεύτερη σεζόν δεν θα καλύπτει όλα τα γεγονότα του The Last of Us Part 2 video game.

Όταν ρωτήθηκαν από το GQ σχετικά με τα πλάνα τους για τον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων και την έκτασή του, ο Mazin απάντησε: "Όχι. Σε καμία περίπτωση". Ο Druckmann πρόσθεσε: "Είναι περισσότερο από μία σεζόν", επιβεβαιώνοντας με έμμεσο τρόπο ότι θα υπάρξει και τρίτος κύκλος.


Όταν ρωτήθηκαν πόσες σεζόν θα διαρκέσει το δεύτερο παιχνίδι, δεν απάντησαν ξεκάθαρα. “Σωστά έχετε καταλάβει πως δεν θα πούμε πόσες. Όμως περισσότερες απο μία είναι κάτι σωστό με βάση τη λογική", είπε ο Mazin.

Ακόμα, οι δημιουργοί σχολίασαν το πως σκέφτονται να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη την πιο περίπλοκη δομή ιστορίας του The Last of Us Part 2, η οποία βασίζεται σε πολλαπλές οπτικές γωνίες.

Ο Mazin σημείωσε ότι, όπως και με την πρώτη σεζόν, θα υπάρξουν κάποια στοιχεία πανομοιότυπα με το παιχνίδι και άλλα όπου θα κάνουν αλλαγές.

"Νομίζω ότι ξέρουμε τι κάνουμε με αυτό. Δεν το λέω με πονηρό τρόπο, το λέω με ελπιδοφόρο τρόπο. Θα υπάρξουν πράγματα που θα είναι διαφορετικά, και θα υπάρξουν πράγματα που θα είναι πανομοιότυπα".

"Υπάρχουν πράγματα που πρόκειται να προστεθούν και να εμπλουτιστούν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρόκειται να ανατραπούν. Ο στόχος μας παραμένει ακριβώς αυτός που ήταν για την πρώτη σεζόν, που είναι να παραδώσουμε μια σειρά που θα κάνει τους fans χαρούμενους".

"Έχουμε ένα απίστευτο καστ που επιστρέφει. Είναι ένα δύσκολο έργο. Αλλά Χριστέ μου, έτσι ήταν και η πρώτη σεζόν. Δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους. Αλλά κάναμε πολλούς ανθρώπους χαρούμενους και αυτή είναι η πρόθεσή μας, να το κάνουμε ξανά".



Ο Druckmann πρόσθεσε για τη δεύτερη σεζόν: "Θεωρώ ότι η διαδικασία είναι πιο εύκολη. Υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη, ξέρω ότι συνεργάζομαι με τον φίλο μου, ότι ακόμα και όταν έχουμε κάποιες πολύ έντονες διαφωνίες, βρίσκουμε πάντα το φως. Έχω βρεθεί σε τόσες πολλές καταστάσεις, όπου αν διαφωνείς με κάποιον, είναι σαν ζωή ή θάνατος. Η διαδικασία εδώ είναι πραγματικά μια χαρά".

Το δίδυμο αναφέρθηκε επίσης στις ανάμεικτες αντιδράσεις σε ορισμένα στοιχεία της ιστορίας του The Last of Us Part 2, λέγοντας πως είναι χαρούμενοι που μερικές από αυτές είναι έντονες.

Ο Druckmann είπε: "Το πώς αντιδρούν είναι ο τρόπος που αντιδρούν, αυτό είναι εντελώς έξω από τον έλεγχό μας. Πώς μπορούμε λοιπόν να φτιάξουμε την καλύτερη τηλεοπτική εκδοχή αυτής της ιστορίας; Αυτό είναι το πρόβλημα με το οποίο παλεύουμε καθημερινά".

Ο Mazin συμπλήρωσε: "Στο βαθμό που οι ιστορίες οδηγούν τους ανθρώπους σε οργή, σύγχυση ή απογοήτευση ή θυμό. Λοιπόν, αυτό, υποθέτω, είναι προτιμότερο από το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι η αδιαφορία".

"Έχουν γραφτεί πολλά για το τρίτο επεισόδιο αυτής της σεζόν και είναι ένα επεισόδιο για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι και συγκίνησε πολύ κόσμο. Είναι μια από τις σειρές με τη χαμηλότερη βαθμολογία στο IMDb για έναν λόγο - πολλοί άνθρωποι έδωσαν 1/10. Όχι 5/10".

"Η μέση βαθμολογία σε αυτό το επεισόδιο είναι 10. Και ο γενικός μέσος όρος είναι 8 ή κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί υπάρχουν απίστευτα ισχυρές απόψεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά θα προτιμούσα μια σειρά όπου κυριαρχεί το 10 και το 1, παρά μια σειρά γεμάτη 5άρια". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*