Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Διακόπηκε η παραγωγή της δεύτερης σεζόν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων

*
Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν της σειράς του HBO, The Last of Us διακόπηκε λόγω της απεργίας της ένωσης των αμερικανών σεναριογράφων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, οι showrunners βρίσκονταν σε φάση προετοιμασίας του casting. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως τότε είχε ζητηθεί από τους ηθοποιούς να διαβάσουν κομμάτια που είχαν παρθεί απευθείας από το The Last of Us Part 2 που κυκλοφορήσε για το PlayStation το 2020 κατά τη διάρκεια των οντισιόν, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει έτοιμο κάποιο σενάριο.

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με πληροφορίες στο Vancouver του Καναδά και όχι στο Calgary, όπως συνέβη με την πρώτη σεζόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*