Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Έτοιμο το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν

*
Έτοιμο είναι το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν της σειράς The Last of Us. Ο showrunner και συνδημιουργός Craig Mazin επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει η δουλειά για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, όμως όλα έχουν πάει πίσω λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

"Γνωρίζουμε το περιεχόμενο της σεζόν και μπόρεσα να γράψω και να παραδώσω το πρώτο επεισόδιο ακριβώς πριν από τη λήξη της προθεσμίας", είπε ο Mazin στο Deadline.


"Λοιπόν, τώρα απλώς γράφω τα πάντα στο κεφάλι μου. Κάνω βόλτες και σκέφτομαι τις σκηνές γιατί όταν χτυπήσει το κουδούνι και αυτό τελειώσει, επειδή οι εταιρείες θα έχουν επιτέλους έρθει στα λογικά τους, θα πρέπει βασικά να αυτοπυροβοληθώ από ένα κανόνι γιατί θέλουμε πραγματικά να προσπαθήσουμε να γίνει η πρεμιέρα της σεζόν όταν πρέπει".

Επίσης, ο Mazin αποκάλυψε ότι στην ομάδα των σεναριογράφων προστέθηκε η Halley Gross, που έχει εμπειρία από το The Last of Us: Part II. Ακόμα, ελπίζει πως τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα το 2025, όμως αυτό εξαρτάται από το πόσο θα διαρκέσει η απεργία. Επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν δεν θα καλύψει όλα τα γεγονότα του Part II, όπότε θα χρειαστούν επιπλέον επεισόδια. Η ομάδα της παραγωγής παραμένει πιστή στο αρχικό υλικό και κάποια κομμάτια θα είναι ακριβώς ίδια με το video game.

Τέλος, ο Mazin δεν απέκλεισε να επιστρέψουν στη δεύτερη σεζόν χαρακτήρες, το μέλλον των οποίων είχει οριστικοποιηθεί στην πρώτη σεζόν. Όμως δεν θα υπάρξει άλλο επεισόδιο με τον Bill και τον Frank, καθώς οι παραγωγοί δεν έχουν καμία διάθεση για άρμεγμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*