Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Η δεύτερη σεζόν ίσως περιλαμβάνει υλικό από τις κομμένες σκηνές του The Last of Us Part 2

*
Το The Last of Us Part 2 Remasterd ίσως επηρεάσει την τηλεοπτική σειρά του HBO. Ο δημιουργός του παιχνδιού Neil Druckmann αφήνει να εννοηθεί ότι οι παίκτες ίσως πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα όταν ασχοληθούν με το επερχόμενο remaster του PlayStation 5. Μεταξύ άλλων, στο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024 θα υπάρχουν τα Lost Levels, σκηνές που δεν περιλήφθηκαν στην αρχική κυκλοφορία του 2020. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Druckmann άφησε να εννοηθεί ότι θα χρησιμοποιήσουν ένα μέρος από αυτό το υλικό στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του The Last of Us.

"Ως tease, θα πως ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα στοιχείο από μια κομμένη σκηνή που σκοπεύουμε να προσθέσουμε στη σειρά. Το λέω με επιφύλαξη μιας και ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα και όλα τα πράγματα είναι δυνατό να αλλάξουν, με βάση το τι πιστεύουμε πως είναι καλύτερο για τη σειρά", είπε ο Druckmann.


Σίγουρα πρόκειται για ενδιαφέρουσα εξέλιξη, παρόλα αυτά ο Druckmann έσπευσε να μειώσει τον πήχη των προσδοκιών, καθώς ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων βρίσκεται ακόμα σε φάση pre-production. Τέλος, πρόσθεσε ότι τα The Lost Levels δεν έχουν ολοκληρωθεί και σκοπεύει να συμπεριλάβει σχολιασμό σχετικά με το γιατί δεν βρέθηκαν στο παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*