Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Ξεκίνησαν οι θεωρίες των fans για το ποια θα υποδυθεί την Abby στη σειρά

*
Βρισκόμαστε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς The Last of Us του HBO και έχουν ξεκινήσει οι θεωρίες των fans σχετικά με την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Abby. Σε πρόσφατο tweet του, ο λογαρισμός The Last of Us News, που διαχειρίζεται από ομάδα fans, ανάρτησε μια εικόνα του δημιουργού του παιχνιδού, Neil Druckmann, που δείχνει ότι ακολουθεί στο Instagram την ηθοποιό Shannon Berry. Οι followers δεν ήθελαν και πολύ για να ξεκινήσουν τις δικές τους θεωρίες, με δεδομένη κιόλας την ομοιότητα ανάμεσα στην ηθοποιό και την πρωταγωνίστρια του The Last of Us Part II.

"Γεια, είναι 22. Η Bella Ramsey είναι 19. Η διαφορά ηλικίας τους ιδανική για την Ellie και την Abby", έγραψε ένας χρήστης του Twitter.


"Θεέ μου, ελπίζω να συμβεί. Είναι η τέλεια Abby", έγραψε ένας άλλος.

"Όποια πάρει το ρόλο, ελπίζω πραγματικά να μην δεχτεί την ίδια άσχημη μεταχείριση με τη Laura Bailey!! Ούτε η Laura ούτε όποια πάρει τον ρόλο στη σειράς δεν το αξίζει!", σημείωσε ένας ακόμα.

"Εδώ που τα λέμε, η Shannon Berry θα είναι μια αληθοφανής Abby Anderson", αναφέρεται σε ένα άλλο σχόλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*