Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Πάνω από 30 εκ. ο μέσος όρος τηλεθέασης στις Η.Π.Α.

*
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης των επενδυτών για τα οικονομικά πεπραγμένα της, η Warner Bros. Discovery αποκάλυψε ότι η τηλεοπτική σειρά The Last of Us έχει κατά μέσο όρο 32 εκ. τηλεθεατές στις Η.Π.Α. Επιπλέον, είναι η σειρά του HBO Max με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Το The Last of Us έκανε πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου 2023 και από τότε η δημοφηλία του δεν έχει σταματήσει να αυξάνεται. Όπως ήταν πολύ λογικό, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν, βασισμένη στα γεγονότα του The Last of Us: Part II, ενώ οι δημιουργοί, Craig Mazin και Neil Druckmann έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια τρίτη.


Ακόμα, η σειρά προσέλκυσε νέο κοινό στην υπηρεσία streming της Warner Bros. Discovery, που πλέον αριθμεί τους 97,6 εκ. συνδρομητές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*