Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: "Τέσσερις σεζόν είναι ένας καλός αριθμός", λέει ο Craig Mazin

*
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του showrunner του The Last of Us, Craig Mazin η σειρά του HBO θα επεκταθεί σε τέσσερις κύκλους επεισοδίων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter, ο Mazin ρωτήθηκε αν το HBO παρείχε επαρκή προϋπολογισμό για τη δεύτερη σεζόν, με δεδομένη την επιτυχία της σειράς.

"Υπάρχει πάντα μια αύξηση στον προϋπολογισμό και μετά γίνεται συζήτηση για το γιατί δεν αρκεί η αύξηση του προϋπολογισμού", απάντησε.


"Όσο ασχολούμαι με αυτό, δεν έχω βρεθεί ποτέ, ποτέ, ούτε μια φορά, σε μια κατάσταση που να έλεγα: "Αυτό που χρειάζομαι είναι αυτό" και να λένε, "Εντάξει!" Τελικά! φτάνει σε αυτό (κράτησέ το στο ίδιο επίπεδο), οπότε δεν με απασχολεί.

"Ακόμα κι αν έχουμε μια βασική συζήτηση για το τι απαιτείται για την παραγωγή μιας δεύτερης σεζόν, μιας τρίτης σεζόν, μιας τέταρτης σεζόν, αυτό που πάντα ξέρω είναι ότι όλοι εργάζονται πάντα με καλή πίστη και εκτιμούν τη δημιουργική αξία της σειράς".

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Mazin εάν το όραμα για τη σειρά εκπομπή που ο ίδιος και ο πρόεδρος του Naughty Dog, Neil Druckmann παρουσίασαν στο HBO ήταν για τέσσερις σεζόν.

"Ήξερα ότι το ανέφερα", είπε ο Mazin. "Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να καταλήξει να είναι τρεις ή πέντε. Αλλά το τέσσερα φαίνεται καλός αριθμός. Κάποιες σεζόν, λόγω της ιστορίας που αφηγούμαστε, θα χρειαστούν λιγότερα επεισόδια και κάποιες θα χρειαστούν περισσότερα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*