Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Το HBO αισιοδοξεί ότι η παραγωγή της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα

*
To HBO ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της δεύτερης σεζόν της σειράς The Last of Us θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο επικεφαλής του studio, Casey Bloys επιβεβαίωσε το γεγονός και σημείωσε ότι η ως τώρα καθυστέρηση οφείλεται στις απεργίες της WGA (ένωση σεναριογράφων) και της SAG-AFTRA (ένωση ηθοποιών). Η απεργία της WGA έχει τελειώσει, ενώ αυτή της SAG-AFTRA συνεχίζεται. Οπότε δεν αποκλείεται τα όσα έχει στο μυαλό της η ηγεσία του HBO να πάνε ακόμα πιο πίσω, αν παραταθεί η απεργία των ηθοποιών. Όσο για το πότε πιθανολογείται να κάνει πρεμιέρα η επόμενη σεζόν του The Last of Us, αυτό δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το 2025. Στα νέα επεισόδια αναμένεται η προσθήκη, μεταξύ άλλων, της Abby.

Ακόμα, έγινε γνωστό ότι η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει να προβάλεται το καλοκαίρι του 2024 και την ίδια χρονιά θα αρχίσει η παραγωγή ενός ακόμα spin-off του Game of Thrones. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*