Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Το τρίτο επεισόδιο εντυπωσίασε τον Steven Spielberg

*
Ο Steven Spielberg εντυπωσιάστηκε τόσο από το τρίτο επεισόδιο της σειράς The Last of Us, που έστειλε επιστολή στον Craig Mazin για να του απονείμει τα εύσημα την ώρα της προβολής του.

Σε μια νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης του επεισοδίου "Long, Long Time", Peter Hoar θυμήθηκε τον θρυλικό σκηνοθέτη να προσεγγίζει τον Mazin, ο οποίος διασκεύασε τη σειρά του HBO σε συναργασία με τον δημιουργό video games Neil Druckmann. "Δεν το κατάλαβα αμέσως, αλλά [ένα πραγματικό γράμμα του Spielberg] ήρθε στον Craig Mazin, τον σεναριογράφο του επεισοδίου μου στο The Last of Us – τον σεναριογράφο όλων των επεισοδίων", θυμήθηκε με αγάπη ο Hoar.


"Το μοιράστηκε με εμένα, τον Nick Offerman, τον Murray Bartlett και τον [κινηματογραφιστή] Eben Bolter. Βασικά, μια ολόκληρη ομάδα μεσήλικων ανδρών άρχισε να τσιρίζει επειδή το είδωλό τους είχε καταλάβει ποιοι ήταν", πρόσθεσε με ειλικρίνεια. "Νομίζω ότι μάλλον ήξερε ποιοι ήταν όλοι οι άλλοι, αλλά δεν ήξερε ποιος ήμουν εγώ. Και τώρα μάλλον έχει ξεχαστεί".

"Μπορεί ο Craig να είναι straight, όμως έχει την πιο ζεστή καρδιά. Πιστεύω λόγω του ότι είναι τόσο κοινωνικό, επειδή η προσοχή του στρέφεται στην αγάπη και όχι στο φύλο", συμπλήρωσε ο Hoar.

Σας θυμίζουμε ότι το τρίτο επεισόδιο αφηγείται τη ρομαντική συμβίωση των Bill και Frank.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*