Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Marvels: Αρνητικό ρεκόρ εισπράξεων για το MCU

*
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το The Hollywood Reporter, η ταινία The Marvels έχει το χειρότερο ξεκίνημα για παραγωγή του MCU στο box office, με εισπράξεις $47 εκ. στις Η.Π.Α. και $110,3 σε παγκόσμιο επίπεδο το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ κατείχε το The Incredible Hulk του 2008, me $55,4 εκ. στις Η.Π.Α. όμως η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη αν λάβει κανείς υπόψη τη διαφορά στον πληθωρισμό αυτά τα 15 χρόνια. Το The Marvels συναγωνίζεται ακόμα και το The Flash (DC), που έκανε το καλοκαίρι πρεμιέρα στις Η.Π.Α. με $55 εκ. Προφανώς, δεν έχει καμία ελπίδα ούτε καν να πλησιάσει το Captain Marvel (2019) που ξεπέρασε το $1,1 δισ. στο παγκόσμιο box office.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*