Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Marvels: To νέο trailer επικεντρώνεται στις δυνάμεις των πρωταγωνιστριών

*
To "international trailer" της ταινίας The Marvels επικεντρώνεται στον τρόπο εναλλαγής των δυνάμεων της τριάδας των ηρωίδων. Εξηγείται το πως δουλεύουν και διαφέρουν μεταξύ τους οι δυνάμεις των Captain Marvel, Ms. Marvel και Captain Monica Rambeau που σχετίζονται με το φως. Ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματία στη σκηνή που υπάρχει μετά τους τίτλους τέλους της πρώτης σεζόν της σειράς Ms. Marvel, όπου η Carol Danvers βρίσκεται ξαφνικά στο σπίτι της Kamala αφότου αλλάζουν σπίτια για πρώτη φορά.

Η Carol Danvers γνωστή και ως Captain Marvel έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από την τυρρανία των Kree και εκδικήθηκε τη Supreme Intelligence. Ως συνέπεια, η πρωταγωνίστρια επωμίζεται το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με μια εξέγερση των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με εκείνες της Kamala Khan, γνωστής και ως Ms. Marvel και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, τώρα αστροναύτη της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Αυτό το απίθανο τρίο πρέπει να να μάθει να εργάζεται από κοινού για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".


Στους βασικούς ρόλους η Brie Larson ως Carol Danvers/ Captain Marvel, η Teyonah Parris ως Monica Rambeau και η Iman Vellani ως Kamala Khan/ Ms. Marvel.

Η ταινία The Marvels, που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*