Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Marvels: Το νέο trailer της ταινίας δημιουργεί υποψίες για πιθανή εμφάνιση του Thanos και της Storm από τους X-Men

Η ταινία The Marvels ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη και το νεότερο trailer της βάζει φωτιές στις θεωρίες των fans του Marvel Cinematic Universe.

Για αρχή, ακούμε τη φωνή του Thanos να λέει “το έργο μου είναι αναπόφευκτο. Πάντα θα υπάρχει περισσότερο για ολοκλήρωση”, κάτι που μας θυμίζει την ατάκα “είμαι αναπόφευκτος”, από την ταινία Avengers: Endgame, όπου και τον είδαμε για τελευταία φορά. Καθότι το MCU βρίσκεται στην εποχή του multiverse, είναι πολύ πιθανό να δούμε - με κάποιον τρόπο - την επιστροφή του κακού που υποδύθηκε ο Josh Brolin. Από την άλλη, μπορεί απλά να πρόκειται για κάποιο flashback της ταινίας.

Κάτι άλλο που εντόπισαν οι παρατηρητικοί λάτρεις της σειράς του MCU, είναι μια φιγούρα που περνά πίσω από τη Monica της Teyonah Parris, η οποία φημολογείται πως ανήκει στην Storm από τους X-Men. Στο ίδιο σημείο παρατηρείται και ένα logo με το γράμμα X, σε μια οθόνη ενός υπολογιστή. Οι φήμες σχετικά με την εμφάνιση των X-Men στην ταινία The Marvels κυκλοφορούν εδώ και καιρό, με το εν λόγω trailer να ρίχνει περαιτέρω λάδι στη φωτιά με τη συγκεκριμένη του σκηνή.


Σε κάθε περίπτωση, στις 9 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή της πρεμιέρας της ταινίας με σκηνοθέτη τη Nia DaCosta, θα μάθουμε… αναπόφευκτα το ποιοι όντως εμφανίζονται και ποιοι όχι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*