Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Mother: Επιτυχημένη πρεμιέρα στο Netflix για την ταινία που πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez

*
Επιτυχία σημειώνει η ταινία The Mother με πρωταγωνίστρια τη Jennifer Lopez. Πιο συγκεκριμένα έχει σημειώσει την καλύτερη πρεμιέρα στο Netflix για το 2023. Προστέθηκε στον κατάλογο της συνδρομητικής πλατφόρμας στις 12 Μαϊου και μέσα σε δύο ημέρες έφτασε τις 83,71 εκ. ώρες τηλεθέασης σε 82 χώρες.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει Niki Caro (Mulan) και ακολουθεί τα χνάρια της Lopez, μιας αδίστακτης δολοφόνου που ζει απομονωμένη. Όταν απαγάγεται η κόρη της- που δεν μεγαλώνει στο πλευρό της- αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση για να σκοτώσει όσους έχουν βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο.


Το σενάριο έχει γράψει η Misha Green (Lovecraft Country, UIntedround) και στο ρόλο των κακών βρίσκουμε τους Joseph Fiennes και Gael Garcia Bernal. Ακόμη, συμμετέχουν στο cast οι Omari Hardwich και Edie Falco.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*