Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Penguin: Ο νέος βασιλιάς του Gotham αποκαλύπτεται στο πρώτο teaser της σειράς (trailer)

Το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της σειράς The Penguin, που γυρίζεται αυτή την περίοδο. Ο Colin Farrell (The Banshees of Inisherin, The Recruit) θα επιστρέψει στον ρόλο του Oswald Cobblepot / Penguin, πριν από την ταινία The Batman – Part II, που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2025.

Το The Penguin είναι ένα spinoff – ιδέα των Matt Reeves (The Batman, War for the Planet of the Apes) και Farrell, με Showrunner τη Lauren LeFranc (Agents of S.H.I.E.L.D., Chuck) και producers τους LeFranc, Craig Zobel, Dylan Clark, Bill Carraro, Farrell και Reeves. Ο Zobel (Mare of Easttown, The hunt) θα σκηνοθετήσει τα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς.


Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Batman universe, ούτε και πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της. Στο καστ της θα είναι οι Farrell, Cristin Milioti (Palm Springs), Rhenzy Feliz (Marvel’s Runaways), Michael Kelly (Jack Ryan), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Deirdre O’Connell (Outer Range), Clancy Brown (John Wick: Chapter 4) και Michael Zegen (The Marvelous Mrs. Maisel).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*