Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Veil: Νέο κατασκοπευτικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη ηθοποιό Elisabeth Moss (trailer)

Το FX κυκλοφόρησε το trailer του κατασκοπευτικού θρίλερ The Veil, όπου πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Elisabeth Moss, στον ρόλο της πράκτορος της MI6, Imogen Salter. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 30 Απριλίου.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από την εκπληκτική και γεμάτη ένταση σχέση μεταξύ δύο γυναικών, που παίζουν ένα θανατηφόρο παιχνίδι αλήθειας και ψέματος στο δρόμο από την Κωνσταντινούπολη προς το Παρίσι και το Λονδίνο. Η μια γυναίκα έχει ένα μυστικό και η άλλη μια αποστολή να το αποκαλύψει πριν χαθούν χιλιάδες ζωές.


Στο πλευρό της Moss εμφανίζονται οι: Josh Charles, Dali Benssalah, Yumna Marwan, Haluk Bilginer, Alex Secareanu, Thibault de Montalembert, Kobna Holdbrook-Smith και James Purefoy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*