Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Ανανεώθηκε για πέμπτη και τελευταία σεζόν η σειρά του Netflix (trailer)

*
To Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά The Witcher ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία. Επιπλέον, η συνδρομητική πλατφόρμα επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή του τέταρτου κύκλου επεισοδίων.

"Είναι επίσημο, η 4η σεζόν του The Witcher είναι στην παραγωγή", αναφέρει η ανάρτηση από τον επίσημο λογαρισμό της σειράς στο X. "Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, σχεδιάζουμε ήδη την 5η σεζόν, η οποία θα είναι η τελευταία σεζόν και θα φέρει αυτή την επική σειρά στην ολοκλήρωση που της αξίζει. Τα λέμε στην Continent".


Γνωρίζουμε ότι ο Liam Hemsworth έχει αντικαταστήσει τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia. Μαζί του η Freya Allan ως Princess Ciri, η Anya Chalotra ως Yennefer of Vengerberg και ο Joey Batey ως Jaskier.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*