Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Ένας νέος εχθρός ίσως εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix

*
Λέγεται ότι στην τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher θα κάνει την εμφάνισή του ένας νέος εχθρός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Redanian Intelligence, πρόκειται για τον Ralf Blunden, γνωστός και ως The Professor, τον οποίο θα υποδυθεί ο Sunny Patel. Ο Patel είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στα παιχνίδια Vox Machinae και Warhammer 40,000: Inquisitor. Από την άλλη, ο The Professor εμφανίζεται στη δεύτερη νουβέλα της σειράς βιβλίων The Witcher, με τίτλο Time of Contempt. Πρόκειται για έναν δολοφόνο που κυνηγάει τη Ciri και τη Yennefer. Αναμένεται να εμφανιστεί στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στο κατόπι της τριάδας των πρωταγωνιστών.

Τα γεγονότα θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν, με τον Geralt of Rivia (Henry Cavill) να κρύβει την Ciri of Cintra (Freya Allan) καθώς μονάρχες, μάγοι και θηρία την καταδιώκουν. Η Yennefer (Anya Chalotra) θα είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευσή της στην τέχνη της μαγείας, πηγαίνοντάς την στο φρούριο της Aretuza για να αξιοποιήσει τη δύναμή της. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο κίνδυνος θα παραμονεύει σε κάθε γωνία για την τριάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*