Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Η Ciri αμφιβάλλει για τον εαυτό της στην τρίτη σεζόν

*
Η ηθοποιός Freya Allan υποστηρίζει ότι η Ciri θα βιώσει ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα στη νέα σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix.

"Είναι ένα πραγματικά συναισθηματικό ταξίδι για την Ciri και την εξέλιξή της", είπε η Allan. "Στην αρχή εκείνης της σεζόν, αισθάνεται ακόμα σαν νεαρή έφηβη και στο τέλος φαίνεται πραγματικά σαν να έχει μεγαλώσει".


Οι ικανότητες της Ciri θα συνεχίσει επίσης να αναπτύσσονται. Η Allan ανέφερε συγκεκριμένα ότι η Ciri θέλει να μάθει τα μυστικά της μαγείας, αλλά απογοητεύεται και "αισθάνεται τόσο απελπισμένη με αυτό" μερικές φορές.

"Η Ciri θέλει να μπορεί να μάθει τη μαγεία. Αρχίζει [απλά] να απογοητεύεται γιατί νιώθει τόσο απελπισμένη με αυτό", είπε ο Άλαν. "Η αλήθεια είναι πως αμφιβάλλει για τον εαυτό της με κάθε τρόπο".

Το The Witcher Season 3 Volume 1, θα αποτελείται από πέντε επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου 2023. Θα ακολουθήσει το Volume 2, με έξι επεισόδια, στις 27 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*