Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Ο Dolph Lundgren δήλωσε πως συμμετέχει στα γυρίσματα ενός νέου spin-off της επιτυχημένης σειράς του Netflix

*
Ο Σουηδός ηθοποιός Dolph Lundgren αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θα εμφανίζεται στο νέο spin-off της σειράς The Witcher, του Netflix. Αν και, για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί το επόμενο spin-off του franchise, το Collider πιθανολογεί πως ο Lundgren αναφέρεται σε μια σειρά για τους Rats.

Σύμφωνα με τη μυθολογία της σειράς, οι Rats είναι μια νεαρή ομάδα εγκληματιών, που ληστεύει τους πλούσιους για να ικανοποιήσει τις δικές της υλιστικές επιθυμίες. Όπως αναφέρει το Collider, ο Lundgren είναι πολύ πιθανό να υποδύεται τον χαρακτήρα Leo Bonhart, ενώ ισχυρίζεται επίσης πως θα μπορούσε να εμφανιστεί και στην τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher.


Η τρίτη (και τελευταία για τον Henry Cavill) σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιουνίου 2023, με το πρώτο από τα δύο μέρη της. Μαζί με τον Cavill θα εμφανίζονται και οι Anya Chalotra, Freya Allan, Eamon Farren, Joey Batey, MyAnna Buring, Anna Shaffer και Royce Pierreson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*