Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher: Υπήρχε η επιλογή να σταματήσει η σειρά μετά τη φυγή του Henry Cavill

*
Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου και η showrunner Lauren Schmidt Hissrich αποκάλυψε πληροφορίες που σχετίζονται με την απόφαση του Henry Cavill να μην συνεχίσει στον ρόλο του Geralt. Η Hissrich ανέφερε ότι υπήρχε η επιλογή να σταματήσει εκεί η σειρά, όμως ένιωσε πως υπήρχαν πολλές ακόμα ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν.

"...είχαμε την επιλογή να φύγει ο Geralt και να τελειώσει η σειρά", εξήγησε η Hissirch, "[αλλά] αυτό δεν ήταν κάτι που ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε. Απλώς απομένουν πάρα πολλές ιστορίες για να πούμε".


Μια άλλη επιλογή ήταν απλώς να αποχαιρετήσουμε τον Geralt και να επικεντρώθεί το σενάριο σε νέο χαρακτήρα, όμως αυτό δεν άρεσε στην ομάδα της παραγωγής.

"Αν αντικαθιστούσαμε τον Geralt με άλλον Withcer θα απομακρυννόμασταν τελείως από τα βιβλία και δεν νομίζω ότι θα το ήθελε κανείς", συμπλήρωσε η Hissirch.

Όσο για την επικείμενη εμφάνιση του Hemsworth ως Geralt, ο Hissirch πρόσθεσε, "Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την ένταξη του Liam... Έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη, αλλά έχει επίσης πολλή ενέργεια και πολύ ενθουσιασμό για αυτό. Είναι προφανώς ένα νέο κεφάλαιο για εμάς. Και υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Οπότε θα συνεχίσουμε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*