Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θέλετε Dolby Vision HDR και Dolby Atmos στο Amazon Prime; Θα πληρώσετε παραπάνω! Αμ πως…

*
Κάποιες υπηρεσίες ροής θέλουν μάλλον να πληρώνουμε και που αναπνέουμε δίπλα στα streams τους και το Amazon Prime ανέβηκε level! Όπως ανακοίνωσε η Amazon, οι συνδρομητές του Amazon Prime Video δεν προσφέρει Dolby Vision HDR ή Dolby Atmos και η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την προσθήκη διαφημίσεων που ανακοινώθηκε στις 29 Ιανουαρίου.

Αν τώρα θέλετε και να μην έχετε διαφημίσεις και να απολαμβάνετε τις έξτρα τεχνολογίες απεικόνισης (για να βγάλει και τα λεφτά της η τηλεόραση που παλέψατε να πείσετε το έτερον ήμισυ να αγοράσετε), θα πρέπει να πληρώσετε άλλα 2,99 δολάρια στη συνδρομή σας.


Το θέμα εντόπισε εντελώς τυχαία η ιστοσελίδα 4KFilme σε τηλεοράσεις Sony, LG και Samsung, όπου και το περιεχόμενο υποστηριζόταν με HDR10 και Dolby Digital 5.1 αντί για τις πιο σύγχρονες εκδοχές τους. Εκπρόσωπος της Amazon επιβεβαίωσε την εξέλιξη σημειώνοντας πως τα Dolby Vision και Dolby Atmos είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους έχουν το πακέτο χωρίς τις διαφημίσεις (με τις έξτρα χρεώσει δηλαδή).

Η συνδρομή του Amazon Prime Video είναι στα 8.99 δολάρια το μήνα, αλλά σας προσφέρει τα πάντα με μόλις 28% αύξηση συνδρομής. Μπερκέτι! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*