Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετικά τα πρώτα reviews για τη σειρά The Last of Us του HBO

*
Δημοσιεύτηκαν τα πρώτα reviews της σειράς The Last of Us του HBO και όπως όλα δείχνουν η ποιότητά της είναι τέτοια που θα βιώσουμε μια μοναδική περιπέτεια. Σας θυμίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 16 Ιανουαρίου 2023. Έχουμε λοιπόν:

Radio Times - 5/5


Hollywood Reporter - Positive: "Λοιπόν, τα κατάφερες πολύ καλά, The Last of Us.

Digital Spy - 5/5

Empire - 5/5

Variety - Positive: "...αυτό που ισχύει για το "The Last of Us" είναι ότι κάποιος βλέπει πως στο μέλλον θα βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές".

Collider - A+

NME - 4/5

IGN - Positive: "Η μεταφορά του The Last of Us από το HBO κόβει την ανάσα, βασίζεται σε μια από τις πιο επιδραστικές ιστορίες που έχουν ειπωθεί σε video games και φέρνει με εξαιρετικό τρόπο το ταξίδι του Joel και τη Ellie σε νέο κοινό".

Gamespot - 9/10

BBC - 4/5

Inverse - Positive: "Ιδανική περίπτωση σεναρίου- ο αρχικός δημιουργός, ένας αποδεδειγμένος οραματιστής του HBO, ένα πρωτοκλασάτο καστ της λίστας A και ένα σενάριο που άγγιξε κάθε χορδή της καρδιάς. Για να χρησιμοποίσουμε απόσπασμα από ένα παιχνίδι: αυτή είναι η τελευταία μορφή του The Last of Us.

Forbes - Positive: "Υπάρχει κάτι σχετικά με το να είσαι μέρος μιας ιστορίας που δεν μπορεί να περιληφθεί σε μια τηλεοπτική σειρά. Όμως η τηλεόραση έχει τα δικά της δυνατά σημεία και οι showrunners Craig Mazin και Neil Druckmann έχουν κάνει μια εξαιρετική δουλειά με τη μεταφορά".

Rolling Stone - Positive: "Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το παιχνίδι, όμως ο Druckmann και ο Mazin το έχουν μετατρέψει σε κάτι που δείχνει εξαιρετικό ως τηλεοπτική σειρά"

Washington Post - Positive: "Όταν πρέπει να συγκρίνω τις δύο ιστορίες και τις καλλιτεχνικές επιλογές που έγιναν για τη διαφοροποίηση της σειράς, πρέπει να το παραδεχτώ: η εκδοχή του HBO κλέβει πολλές φορές την παράσταση".

The Verge - Fine: "Η νέα σειρά του HBO είναι εξαιρετικά καλή. Όχι υπέροχη, όχι απαίσια, αλλά καλή".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*