Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετικές εξελίξεις για το 4ο (και τελευταίο..;) κινηματογραφικό Star Trek

*
Μετά από χρόνια προβλημάτων στην ανάπτυξη και παραγωγή του, το Star Trek 4 φέρεται να έχει βρει νέο σεναριογράφο στο πρόσωπο του συνδημιουργού του The Flight Attendant, Steve Yockey. Η Paramount Pictures υποτίθεται ότι εξακολουθεί να βλέπει το project ως το φινάλε της ταινίας για το καστ -που περιλαμβάνει τους Chris Pine, Zachary Quinto και Zoe Saldana- που επανεκκίνησε το franchise με το Star Trek του 2009.

Το Variety αναφέρει ότι ο Yockey θα αναλάβει να αποχαιρετήσει αυτό το πλήρωμα με στυλ με το Star Trek 4, αν και η Paramount παραμένει σιωπηλή σχετικά με την ιστορία. Προφανώς αναμένεται ότι θα επιστρέψουν επίσης ο Simon Pegg (αρχιμηχανικός Montgomery Scott), ο Karl Urban (Dr. McCoy) και ο John Cho (Sulu).


Πριν από την ταινία “The Flight Attendant”, ο Yockey είχε γράψει για τηλεοπτικές σειρές όπως το Supernatural και το Scream. Όσον αφορά το Star Trek 4, ο Matt Shakman του WandaVision ήταν ο πιο πρόσφατος σκηνοθέτης που συνδέθηκε με το έργο πριν αποχωρήσει για το The Fantastic Four της Marvel. Έκτοτε όμως έχει επικρατήσει σχετική ησυχία σχετικά με την ταινία.

Παρά τα προβλήματα, η Paramount προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να ξεκινήσει την ταινία. Μάλιστα, το 2019, το Star Trek 4 μπήκε στο ράφι επειδή ο σκηνοθέτης SJ Clarkson εγκατέλειψε το project για το Game of Thrones. Το 2018, αναφέρθηκε ότι οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο χάλασαν με τον Pine και τον Chris Hemsworth, ο οποίος έπαιξε τον πατέρα του Kirk στο reboot του 2009. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Hemsworth θα συμμετάσχει σε αυτή τη νέα προσπάθεια για το Star Trek 4.

Εκτός από αυτή την ταινία, η Paramount εργάζεται επίσης σε μια άλλη νέα ταινία Star Trek από τον σκηνοθέτη του Andor Toby Haynes και τον σεναριογράφο του The Lego Batman Movie Seth Grahame-Smith. Αναφέρεται ότι θα αποτελέσει μια νέα αρχή για το franchise με ένα εντελώς νέο καστ.

Το Star Trek Beyond ήταν η τελευταία ταινία του franchise και συγκέντρωσε πάνω από 343 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το BoxOfficeMojo. Το ποσό αυτό ήταν χαμηλότερο από τις δύο προηγούμενες ταινίες: το Star Trek Into Darkness απέφερε περίπου 467 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Star Trek (2009) συγκέντρωσε 385 εκατομμύρια δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*