Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θλιμμένα πρόσωπα στο trailer της ταινίας The Boogeyman

H 20th Century Studios δημοσίευσε το trailer της ταινίας The Boogeyman, που είναι βασισμένη σε ομώνυμη ιστορία του Stephen King και αναμένεται να κάνει πρεμιερα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2023.

"Η μαθήτρια Λυκείου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer έχουν αναστατωθεί από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους και δεν έχουν μεγάλη υποστήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που παλεύει με τον δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι του ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά οικογένειες και τρέφεται με τα βάσανα των θυμάτων της", αναφέρει η σύνοψη του φιλμ.


Πρωταγωνιστούν οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) και David Dastmalchian (Dune).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*