Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Those About to Die: O Anthony Hopkins πρωταγωνιστεί στη σειρά που θα μας μεταφέρει στον κόσμο των μονομάχων της αρχαίας Ρώμης (trailer)

Το Peacock δημοσίευσε ένα teaser trailer για τη δραματική σειρά Those About to Die, όπου πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Anthony Hopkins στον ρόλο του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Vespasian και ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο Game of Thrones, Iwan Rheon που υποδύεται τον φιλόδοξο εγκληματία Tenax. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου 2024.

"Είναι ένα επικό δράμα που τοποθετείται στον περίπλοκο και διεφθαρμένο κόσμο του ανταγωνισμού μονομάχων, ο οποίος καθοδηγείται από το θέαμα. Η σειρά παρουσιάζει ένα σύνολο διαφορετικών χαρακτήρων από όλα τα μέρη της ρωμαϊκής κοινωνίας που συγκρούονται στη διασταύρωση του αθλητισμού, της πολιτικής και των δυναστειών του αρχαίου κόσμου", αναφέρει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Tom Hughes, Sara Martins, Jojo Macari, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Moe Hashim, Liraz Charhi, Johannes Haukur Johannesson, Rupert Penry-Jones, Eneko Sagardoy, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Kyshan Wilson και Alicia Edogamhe.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*