Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τη mini σειρά Blade Runner 2099 ετοιμάζει η Amazon

*
H Amazon απόκτησε τα δικαιώματα του Blade Runner και ετοιμάζει μια νέα μίνι σειρά για λογαριασμό της συνδρομητική πλατφόρμας Prime Video. Σύμφωνα και με παλαιότερα δημοσιεύματα, σειρά θα ονομάζεται Blade Runner 2099 και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το σενάριο. Αν πάντως λάβουμε υπόψη τον τίτλο της, η ιστορία προφανώς θα εξελίσσεται 50 χρόνια μετά το Blade Runner 2049, το sequel του Ridley Scot για την original ταινία. Πάντως αναμένεται να διατηρεί το πνεύμα των κινηματογραφικών παραγωγών. Ο Scott πιθανόν να είναι εκτελεστικός παραγωγών της νέας σειράς, ενώ δεν αποκλείεται και να σκηνοθετήσει ορισμένα από τα επεισόδιά της. Επιπλέον, η Silka Luisa (του Shining Girls, Apple TV+) φέρεται ως μια εκ των σεναριογράφων και εκτελεστικών μαζί με τον Scott.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*