Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι πιο λογικό: Η σειρά Fallout ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

*
Η σειρά Fallout κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και όπως ήταν λογικό, ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν. Η εξέλιξη έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της στο Amazon Prime Video και πως θα δεχτεί σχετικές φορολογικές διευκολύνσεις για να γίνουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Amazon επιβεβαίωσε την εξέλιξη μέσω των social media αναφέροντας χαρακτηριστικά «Θέλουμε να σας κρατήσουμε στην καρέκλα σας. Τα λέμε στην Wasteland της Season 2!». Οι executive producers Lisa Joy και Jonathan Nolan ανέφεραν σε συνέντευξή τους στο Variety πως «πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους φανταστικούς showrunners μας Geneva και Graham, αλλά και στο μοναδικό cast και την Bethesda».


Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν, αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο review μας για την πρώτη μέσα από το σχετικό κείμενο εδώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FALLOUT ⚡️ (@falloutonprime)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*