Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτικές σειρές John Wick και Twilight ετοιμάζει η Lionsgate

*
Η Lionsgate πρόκειται να μεταφέρει σε τηλεοπτικές σειρές δύο από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά της franchises, το John Wick και το Twilight. Την πληροφορία αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Michael Burns, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου της Morgan Stanley.

"Θα προχωρήσουμε με τη σειρά Twilight, μια σειρά κινουμένων σχεδίων, νομίζω ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή", είπε, προσθέτοντας για τον John Wick, "νομίζω ότι θα βασιστούμε σε ένα από τα σπουδαία μας franchises δράσης με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves, νομίζω ότι θα είναι μια τηλεοπτική σειρά".


Είναι η ίδια τηλεοπτική σειρά Twilight για την οποία τον περασμένο Απρίλιο είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι βρισκόταν σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Η νέα σειρά John Wick, έρχεται μετά το prequel The Continental, το οποίο αποτελείται από τρεις ταινίες διάρκειας μιάμιση ώρας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*