Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτική σειρά Alan Wake ετοιμάζει το AMC

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC απόκτησε τα δικαιώματα μεταφοράς του Alan Wake franchise στη μικρή οθόνη, μέσω της παραγωγής μίας τηλεοπτικής σειράς.

"Πριν από λίγο καιρό συζητούσαμε σχετικά με την τηλεοπτική σειρά Alan Wake. Λοιπόν, το AMC, το υπέροχο, υπέροχο σπίτι των εξαιρετικών τηλεοπτικών εκπομπών αγόρασε τα δικαιώματα του Alan Wake. Και συνεργαζόμαστε μαζί τους για τη δημιουργία του TV show", δήλωσε ο creative director της Remedy, Sam Lake.


Σας θυμίζουμε ότι στο AMC ανήκουν επιτυχημένες σειρές όπως το Breaking Bad και το The Walking Dead. Με δεδομένο το ιστορικό που έχει το τηλεοπτικό δίκτυο σε επιτυχημένες τηλεοπτικές μεταφορές σειρές comic, το Alan Wake, παρότι video game, φαντάζει ως το ιδανικό επόμενο project του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*