Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτική σειρά God of War ετοιμάζει το Prime Video της Amazon

*
Ένα ακόμα από τα επιτυχημένα IPs του PlayStation, το God of War θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά από το Prime Video της Amazon. Showrunner θα είναι ο Rafe Judkins (The Wheel of Time), ενώ οι Mark Fergus και Hawk Ostby (Iron Man, The Expanse) θα έχουν ρόλο σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τον Judkins.

"Το God of War είναι ένα συναρπαστικό franchise που βασίζεται στους χαρακτήρες του και πιστεύουμε ότι θα καθηλώσει τους πελάτες μας παγκοσμίως, με τους εκπληκτικούς κόσμους του και την πλούσια αφήγησή του", δήλωσε ο Vernon Sanders, επικεφαλής των Amazon Studios. "Έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε στην περιπέτεια της εξερεύνησης της μυθολογίας του God of War με έναν τόσο συναρπαστικό τρόπο, μαζί με την Sony Pictures Television, την PlayStation Productions και τη Santa Monica Studio".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*