Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2023 η επόμενη ταινία Star Wars με σκηνοθέτη τον Taika Waititi

*
Η Lucasfilm επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία Star Wars θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο έτος. Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος του studio, σκηνοθέτης θα είναι ο Taika Waititi. Ο Waititi δεν είναι ξένος στο σύμπαν του Star Wars, καθότι ήταν ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian και δάνεισε τη φωνή του στο droid IG-11.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του, ο Kennedy δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι η Lucasfilm έχει επικεντρωθεί σε τηλεοπτικές σειρές Star Wars. αυτό δεν σημαίνει ότι οι ταινίες έχουν χάσει τη σπουδαιότητά τους. Εκτός από το φιλμ του Waititi, η σκηνοθέτρια Patty Jenkins ετοιμάζει μία ταινία Rogue Squadron, ενώ τουλάχιστον μια ταινία Star Wars έχει στα σκαριά ο σκηνοθέτης του The Last Jedi, Rian Johnson. Όμως προς το παρόν, ο τελευταίος έχει σε προτεραιότητα τη συνέχεις του Knives Out και άλλα projects για λογαριασμό του Netflix.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*