Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 2025 η δεύτερη σεζόν για τη σειρά The Last of Us του HBO Max (trailer)

*
Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us επιστρέφει στο HBO Max το 2025. Η πλατφόρμα δημοσίευσε το ετήσιο video “The One to Watch” που περιλαμβάνει όλα όσα έρχονται τους επόμενους μήνες και εκεί βλέπουμε για πρώτη φορά υλικό από το The Last of Us. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων θα γίνουν μέσα στο 2024 (από 20 Φεβρουαρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου) και η πρεμιέρα αναμένεται το 2025.

Ο Pedro Pascal θα επιστρέψει ως Joel, η Bella Ramsey ως Ellie και ένας ιδιαίτερα σημαντικός χαρακτήρας θα μπει στη δράση για τα νέα επεισόδια. Το The Last of Us Season 2 θα ακολουθήσει τα γεγονότα του The Last of Us: Part II videogame που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν κυκλοφόρησε και κέρδισε τους κριτικούς σε όλο τον κόσμο.


Μέσα στους νέους ήρωες που γνωρίσαμε ήταν η Abbie και μένει να δούμε πως θα μεταφερθεί μέσα στο ίδιο το game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*