Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 2025 η πρεμιέρα της ταινίας Minecraft με τον Jason Momoa

*
H Warner Bros. όρισε νέα ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία live-action Minecraft, που βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής εδώ και περίπου μια δεκαετία. Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ που βασίζεται στο παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2025. Έχουμε δηλαδή μπροστά μας δύο χρόνια. Ο Jared Hess (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) θα σκηνοθετήσει την ταινία και ο Jason Momoa (Aquaman) θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το φιλμ είχε ανακοινωθεί το 2014 και ένας από τους κύριους λόγους για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση είναι οι πολλαπλές αλλαγές σκηνοθέτη.


Από τον Shawn Levy, στον Rob McElhenney (με ημερομηνία κυκλοφορίας 24 Μαρτίου 2019 και πρωταγωνιστή τον Steve Carell), μετά στον Peter Sollett (με νέα ημερομηνία πρεμιέρας 4 Μαρτίου 2022), πριν αναλάβει ο Hess.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*