Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το AMC ανακοινώνει την επόμενη φάση του The Walking Dead franchise

*
Το σύμπαν του The Walking Dead φαίνεται πως θα συνεχίσει να επεκτείνεται, με τρία επερχόμενα spin-offs στα οποία θα πρωταγωνιστούν αγαπημένοι χαρακτήρες.

Το The Walking Dead: Dead City, θα έχει ως πρωταγωνιστές την Lauren Cohan (Maggie) και τον Jeffrey Dean Morgan (Negan). Θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούνιο του 2023.

Το The Walking Dead: Daryl Nixon, θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Norman Reedus (Daryl) και θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Το spin-off του Rick και της Michonne, δεν έχει ακόμη επίσημο τίτλο, αλλά θα ξεκινήσει την παραγωγή του φέτος και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Ο Dan McDermott, πρόεδρος τμήματος ψυχαγωγίας των AMC Studios και των AMC Networks, δήλωσε πως η επόμενη φάση του Walking Dead υπόσχεται να συγκλονίσει τους θεατές. Οι σειρές θα μας ταξιδέψουν σύμφωνα με τα λόγια του, στη γέφυρα του Brooklyn, στον πύργο του Eiffel, στο Λούβρο και σε πολλές εξωτικές και μοναδικές τοποθεσίες κατά τον κόσμο.


Το Walking Dead: Dead City, θα λαμβάνει χώρα στο Manhattan, όπου η Maggie και ο Negan θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν στην πόλη. Το spin-off με τον Daryl, θα λαμβάνει χώρα στην Γαλλία, όπου ο Daryl θα προσπαθεί να ανακαλύψει πως βρέθηκε εκει και γιατί, ενώ το spin-off του Rick και της Michonne θα παρουσιάσει το love story δύο χαρακτήρων που ο κόσμος τους διαμόρφωσε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι περίμεναν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*