Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Among Us μετατρέπεται σε τηλεοπτική σειρά

*
Το Among Us της Innersloth ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά του και από την τηλεόραση, με το στούντιο να ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη CBS Eye Animation Productions. Μάλιστα, η ομάδα πίσω από τον δημοφιλή τίτλο που κυκλοφόρησε το 2018 δεν έκρυψε την ανυπομονησία της, κάνοντας μια άκρως ενθουσιώδη δημοσίευση στο Twitter.

Σύμφωνα με αναφορές του Variety, το τηλεοπτικό show θα βασίζεται στην κεντρική ιδέα του ίδιου του παιχνιδιού: μέλη ενός πληρώματος έχουν αντικατασταθεί από εξωγήινους που αλλάζουν μορφή, οι οποίοι σπέρνουν τον πανικό και σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να τους εντοπίσουν, ώστε να επιβιώσουν.


Ενεργή συμμετοχή στη σειρά θα έχει η Titmouse, το animation studio πίσω από το Big Mouth, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Owen Dennis (Infinity Train), Marcus Bromander (συν-ιδρυτής της Innersloth) και Forest Willard (programmer).

Το Among Us κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*