Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Avengers: Secret Wars ίσως κυκλοφορήσει σε δύο μέρη

*
Σύμφωνα με νέες φήμες, το Avengers: Secret Wars, μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του MCU ίσως χωριστεί σε δύο μέρη. Το The Avengers έκανε πρεμιέρα το 2012 και μπήκε στη λίστα των κινηματογραφικών παραγωγών με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Το ίδο συνέβη με τα Avengers: Age of Ultron (2015) και Avengers: Infinity War (2018), ενώ το Avengers: Endgame (2019) ήταν η ταινία με τις περισσότερες ειπράξει όλων των εποχών, πριν εκθρονιστεί από τη συνέχεια του Avatar. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί με τις επόμενες δύο ταινίες των Avengers, το The Kang Dynasty και το Secret Wars.

Το Secret Wars θα είναι μια επική ιστορία, όπου αναμένεται να εμφανιστεί όλο το roster της Marvel, μαζί με έναν νεο κακό και λέγεται πως ίσως "σπάσει" σε δύο μέρη.


Σε πρόσφατο tweet, ο Alex Perez του The Cosmic Circus, αξιόπιστος insider, έγραψε: "Είμαι περίεργος. Σε ένα multiverse με απεριόριοστες πιθανότητες, τι είναι αυτό που δεν κάνει η Marvel Studios στο δρόμο για τις ταινίες Secret Wars?".

Με βάση αυτό, πολλοί θεώρησαν ότι η χρήση της λέξης ταινίες σημαίνει περισσότερα από ένα μέρη και απαντώντας σε έναν follower, ο Perez χρησιμοποίησε ένα GIF του Stanley από τη σειρά The Office που γράφει: "Μήπως τραύλισα;".

Για μια παρόμοια φήμη είχε κάνει λόγο και πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Inside the Magic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*