Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Babylon 5 επιστρέφει ως animated ταινία!

*
Ακούγαμε το τελευταίο διάστημα φήμες για ένα μυστικό project γύρω από το Babylon 5 και τελικά αποδεικνύεται πως είναι μία animated ταινία που θα λειτουργήσει ως reboot. Μάλιστα, το σενάριό της έχει ετοιμάσει ο δημιουργός της original παραγωγής J. Michael Straczynski. Ο ίδιος ανακοίνωσε την νέα έκδοση της ταινίας μέσω ανάρτησης στο Twitter και το περιγράφει ως ένα «κλασικό Babylon 5: θορυβώδες, με έντονες συγκινήσεις, γεμάτο δράση και διασκέδαση στο διάστημα». Η ταινία θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 10 Μαΐου, όπως δήλωσε ο δημιουργός και φανταζόμαστε πως αναμένουμε μια αναλυτική ανακοίνωση και ίσως ένα πρώτο teaser trailer. Όπως σημειώνει πάντως ο Straczynski το Babylon 5 Animated «είναι έτοιμο και θα το γνωρίσετε πολύ σύντομα».



Το Babylon 5 μεταδόθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1993 έως και το 1997 και ολοκληρώθηκε με την πέμπτη σεζόν. Η ιστορία ταξιδεύει τους θεατές κάπου ανάμεσα στα 2257 και 2262 σε έναν διαστημικό σταθμό που κατασκευάστηκε για λόγους γαλαξιακής διπλωματίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*