Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το CW ετοιμάζει Sherlock Holmes με τον David Thewlis, πρωταγωνιστή του Harry Potter

*
Χαράς ευαγγέλια για τους θαυμαστές του διάσημου Βρετανού ντετέκτιβ, καθώς το CW, σπίτι για χρόνια υπερηρωικών σειρών, έδωσε το πράσινο φως για μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή το Sherlock Holmes.

Σύμφωνα με το TV Insider, το Sherlock and Daughter θα είναι μια νέα προσέγγιση των διαχρονικών ιστοριών του ντετέκτιβ. Με τον David Thewlis (Harry Potter, Wonder Woman, Sandman) στον ρόλο του Sherlock Holmes, η σειρά θα βρει τον κλασικό χαρακτήρα σε περίπλοκες καταστάσεις, «μυστηριωδώς ανίκανο να ερευνήσει μια σκοτεινή υπόθεση χωρίς να κινδυνεύσει τις ζωές των πιο κοντινών του φίλων.» Η σειρά θα μας συστήσει επίσης την Amelia (Blu Hunt), μια νεαρή Αμερικανίδα που η μητέρα της δολοφονήθηκε και υποψιάζεται ότι ο Holmes μπορεί να είναι ο πατέρας της. Οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους προκειμένου να λύσουν την υπόθεση μιας παγκόσμιας συνωμοσίας, ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο της δολοφονίας της μητέρας της Amelia. Και υπάρχει και το μικρό ζήτημα εάν ο Holmes είναι πράγματι ο πατέρας της…


«To CW συνεχίζει να επεκτείνει το πρωτότυπο πρόγραμμα του με ποιοτικές σειρές σεναριακού και μη σεναριακού περιεχομένου, βασισμένες σε ιδέες και χαρακτήρες που γνωρίζουν όλοι και μπορούν να απολαύσουν, σε όποια γενιά και να ανήκουν», δήλωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχαγωγίας του CW, Brad Schwartz. «Το Sherlock and Daughter φέρνει τον νικητή του Βραβείου Καλύτερου Ηθοποιού του Φεστιβάλ Καννών, David Thewlis, στο κανάλι ως τον διάσημο ντετέκτιβ Sherlock Holmes. Ολόκληρο το καστ και η δημιουργική ομάδα έχουν κάνει ένα εξαιρετικό προϊόν, δίνοντας μια νέα πινελιά στον κλασικό χαρακτήρα.»

Παρά την συναρπαστική προσθήκη μιας νέας Holmes στο μύθο του γνωστού ντετέκτιβ, δεν υπάρχει ως τώρα καμία αναφορά στον Dr. Watson. Ο Watson είναι ο πιο γνωστός και απαραίτητος σύντροφος του Sherlock Holmes και είναι παρών σε σχεδόν κάθε εμφάνιση του χαρακτήρα και των ιστοριών του Sir Arthur Connan Doyle.

Ο David Thewlis, μπαίνει μαζί με τους Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, Henry Cavill και Johnny Lee Miller σε μια μακρά και λίστα επιτυχημένων ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Sherlock Holmes. Ο Thewlis είναι γνωστός για το ρόλο του ως Remus Lupin σε αρκετές ταινίες του Harry Potter - Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν, το Τάγμα του Φοίνικα, Ο Ημίαιμος Πρίγκιψ, και Οι Κλήροι του Θανάτου Μέρη 1 και 2. Επίσης, πρωταγωνίστησε στον τρίτο κύκλο της σειράς Fargo, όπου είχε το ρόλο του V.M. Varga. Ο Thewlis υποδύθηκε επίσης τον John Dee στην τηλεοπτική μεταφορά του Netflix, The Sandman - βασισμένη στο graphic novel του Neil Gaiman. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*