Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Cyberpunk: Edgerunners απέσπασε το βραβείο Anime of the Year από το Crunchyroll

*
To Crunchyroll απένειμε στο Cyberpunk: Edgerunners τον τίτλο του Anime of the Year, αφήνοντας πίσω του σειρές που έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια στη συνείδηση του κοινού, όπως το Demon Slayer και το Attack on Titan. Στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας, η παραγωγή του Studio Trigger έλαβε και το βραβείο Best VA Performance, για την αγγλική του έκδοση.

"Είναι μια μεγάλη τιμή! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη, την ψήφο και για το ότι παρακολουθήσατε το anime", γράφει η σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της σειράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Το Crunchyroll είναι μια υπηρεσία anime streaming, που προσφέρει πάνω από 1.000 σειρές και έχει 120 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*