Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dead by Daylight ετοιμάζεται για το άλμα στην μεγάλη οθόνη

*
Ένα από τα πιο δημοφιλή multiplayer games των τελευταίων ετών, το Dead by Daylight, σχεδιάζεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη ως ταινία, σε μια προσπάθεια η σειρά να εξελιχθεί περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως οι εταιρείες ταινιών Atomic Monster και Blumhouse, θα συνεργαστούν με την Behaviour Interactive που ανέπτυξε το παιχνίδι, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ταινία τρόμου βασισμένη στο δημοφιλές παιχνίδι. Η Blumhouse (Paranormal Activity, M3GAN κ.ά.) είναι ιδιαίτερα γνωστό όνομα στον χώρο, ειδικά για εκείνους που ασχολούνται με ταινίες τρόμου, αλλά και η Atomic Monster, της οποίας ηγείται ο James Wan (The Conjuring κ.ά.).


Ο ίδιος ο James Wan δήλωσε πως πολλοί συνάδελφοί του στην Atomic Monster παίζουν το παιχνίδι και πως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταφέρουν την «εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους τρομακτικούς δολοφόνους του παιχνιδιού» στον κινηματογράφο.

Από πλευράς Blumhouse, ο ιδρυτής Jason Blum, δήλωσε πως αναζητούν συνεργάτες οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να φέρουν το συγκεκριμένο παιχνίδι στη ζωή μέσω μιας ταινίας, τονίζοντας πως θα πρέπει να "βρουν κάποιους που αγαπούν τον κόσμο όσο και εμείς [στην Blumhouse] για να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην μεγάλη οθόνη".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο εταιρείες, Blumhouse και Atomic Monster, στοχεύουν να ενοποιηθούν έως το καλοκαίρι. Επιπλέον, δημιουργήθηκε η Blumhouse Games, μια θυγατρική που θα εκδίδει μικρά indie παιχνίδια.

Το Dead by Daylight κυκλοφόρησε το 2016 κι έκτοτε έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο, συγκεντρώνοντας πάνω από 50 εκατομμύρια παίκτες συνολικά και πάνω από 2 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες σε ημερήσια βάση. Διαθέτει ένα μίγμα πρωτότυπων χαρακτήρων αλλά η Behaviour Interactive έχει κάνει πολλές συνεργασίες, με αποτέλεσμα χαρακτήρες από το Resident Evil, το Silent Hill ή ακόμη και ταινίες τρόμου (π.χ. Hellraiser) να εμφανίζονται στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*