Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney+ απόκτησε τα δικαιώματα για τις μελλοντικές σεζόν της σειράς Doctor Who

*
Το BBC και η Disney ανακοίνωσαν ότι οι μελλοντικές σεζόν της σειράς Doctor Who θα προβληθούν μέσω του Disney+, σε περιοχές εκτός της Μ. Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Είναι ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια της Disney να ενισχύσει τη συνδρομητική της υπηρεσία. Η σειρά Doctor Who θα επιστρέψει τον Νοέμβριο του 2023, με μια σειρά από ειδικές εκπομπές με αφορμή τα 60α της γενέθλια και τον 2024 θα υπάρξει ένας νέος κύκλος επεισοδίων. Ο David Tennant θα αναλάβει τον ρόλο του 14ου Doctor σε τρία ειδικά επεισόδια, πριν ο Ncuti Gatwa αναλάβει τον ρόλο του 15ου Doctor στο νέο, εορταστικό κύκλο.

Την ίδια στιγμή, το BBC αποκάλυψε νέο λογότυπο branding για την επιστροφή του show το 2023, αλλά και έναν μακρύ κατάλογο από merchandise. Το νέο λογότυπο είναι ουσιαστικά ένας επανασχεδιασμός του κλασσικού σε σχήμα διαμαντιού, που σχεδιάστηκε από τον Bernard Lodge το 1973.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*